Om Fødselsplakat.no

Fodselsplakat.no ble etablert i 2015 og leverer unike og personlige fødselsplakater til foreldre og deres nye familier. Vi har over 30 000 fornøyde kunder i Norge og er stolte av vår posisjon som markedsledende innen babyposters.

Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av fødselsplakater som passer inn i ethvert rom, med tidløse motiver av ditt nyfødte barn som kan pryde veggene i mange år fremover.

Miljø og bærekraft er viktig for oss, og vi jobber hardt for å redusere vårt avtrykk på planeten. For eksempel tilbyr vi kun plakater av FSC-sertifisert papir, og takket være CO2-reduserende tiltak og fornybar energi er vårt trykkeri helt klimanøytralt! Enhver innsats for å skåne miljøet tar oss ett skritt nærmere en mer bærekraftig fremtid.

Har du har spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din? Vårt fantastiske supportteam står klare for å hjelpe deg. Vi besvarer dine henvendelser så raskt vi kan (man-fre) og gjør vårt ytterste for å sikre at du får en god opplevelse når du handler hos oss!

Velg Fodselsplakat.no og forevige det største øyeblikket i livet ditt – dagen barnet ditt ble født.

LAG DIN FØDSELSPLAKAT Alltid fri frakt och snabb leverans