Varför ska man äga en Födelsetavla?

Varför ska man äga en Födelsetavla?

Att välkomna ett nytt liv till världen är ett av livets mest oförglömliga och magiska ögonblick en människa kan uppleva. Att se sitt barn i ögonen första gången, deras pyttesmå fötter och doften av deras hud är stunder man aldrig glömmer.

Men sen växer dom små barnen i en hastighet som tar ens andetag ifrån en. Först är dom så små, så sköra, och sedan, som om tiden bara rusar förbi, har de vuxit sig större. Det är som att man knappt hinner blinka innan de gått från att hålla ens fingrar till att springa iväg på egna äventyr.

En Personlig Födelsetavla i skala 1:1 får minns tillbaka till det magiska ögonblicket när ditt barn kom till världen och påminnas om hur små dom en gång var, varje dag. En födelsetavla i skala 1:1 återskapar nämligen ditt barns verkliga födelsestorlek i en tavla på väggen.

födelsetavla i skala 1:1

Ett Tidlöst Minne

Att äga en födelsetavla i skala 1:1 är som att frysa tiden. Det är en exakt skalaavbildning av det nyfödda barnets längd och vikt vid födseln. Detta vackra och tidlösa minne blir en påminnelse om det ögonblick då ett litet liv gjorde entré i världen. Det är inte bara en tavla, det är en symbol för ett unikt och kärt ögonblick i livet.

Personlig och Anpassningsbar

En födelsetavla i skala 1:1 designas helt av dig. Efter att du lagt in ditt barns födelseinformation som: namn, födelsedag, längd, vikt kan du börja anpassa din design som du vill. Välj bland fler än tio olika illustrationer i flera olika färger och varianter och hitta en design som passar i ditt hem. Vare sig du vill ha tavlan i barnrummet eller vardagsrummet finns en stil som passar.

doptavla i skala 1:1

Födelsetavla för tvillingar och syskon

Vill du hylla den unika syskonkärleken mellan båda dina barn? Skapa en födelsetavla duo, gjord för syskon och tvillingar. 

En Oslagbar Presentidé

Våra födelsetavlor är inte bara en personlig hyllning till det nyfödda barnet utan också en underbar presentidé. Det är en gåva som inte bara hyllar barnets ankomst utan som också kommer att bli en betydelsefull del av familjens historia. Den kan ge glädje och väcka starka känslor år efter år. Våra personliga födelsetavlor är framför allt populära och uppskattade presenter på dop, namngivningar samt födelsedagar.

födelsetavlor i skala 1:1

Det mest dyrbara konstverket

En födelsetavla är det mest dyrbara konstverket man kan äga. Det är personlig konst av det absolut finaste du har - dina barn. Därför en Personlig Födelsetavla något som sitter på väggen för alltid, oavsett hur gamla dina barn blir.

Att äga en födelsetavla i skala 1:1 är som att hålla ett stycke av det förflutna i ens hand. Det är en chans att hylla och hedra det ögonblick som förändrade allt – ankomsten av ett nytt liv. Denna minnesvärda tavla är inte bara ett konstverk; den är en kärleksfull påminnelse om livets mirakel.

SKAPA DIN EGEN FÖDELSETAVLA

Tilbake til bloggen