doppresent till pojke

Doppresent till pojke

När en pojke döps är det en oförglömlig stund, full av hopp och löften om en livslång resa fylld av äventyr och kärlek. Att välja den perfekta gåvan för att hedra denna stund är därför inte helt lätt. Man vill ge något med betydelse och som föräldrarna kan minnas för evigt. En personlig doptavla i skala 1:1 är en unik och tidlös present som kan hänga på väggen för alltid. Doptavlan förevigar pojkens verkliga födelsestorlek i skala 1:1, och får föräldrarna att minnas tillbaka på den oförglömliga dagen då deras pojke föddes. Längst ner på den personliga doptavlan trycks barnets födelseuppgifter som namn, vikt, längd samt födelsedag och födelsetid.

doptavla pojke

Varför en personlig doptavla?

  • Det mest dyrbara konstverket du kan äga: Vår personliga doptavla är inte bara en enkel gåva; den är ett tidlöst konstverk skapat med kärlek och omsorg.

  • Tidlös och hållbar: Tavlans design är skapad för att hålla en hel livstid. Den passar i alla rum och du kan har den lika väl i vardagsrummet som i pojkens rum. 

  • Designa din egen: I vårt designverktyg skapar du tavlan som du själv vill ha den. Välj bland flertalet olika stilar på illustrationen samt flera olika färger. Köp sedan till en ram som passar med din övriga inredning, välj mellan ek, svart eller vit.

  • Minns den största dagen för alltid: En doptavla i skala 1:1 förevigar den största stunden i föräldrars liv - dagen deras barn kom till världen. Tavlan får dom att minnas hur liten deras pojke en gång var och hur mycket han vuxit.

SKAPA DIN EGEN DOPTAVLA

doppresent pojke doptavla

Att välja den perfekta dopgåvan är en kärleksfull gest som kommer att förankra sig i pojken livet igenom. Vår personliga doptavla i skala 1:1 representerar inte bara en gåva; den är en investering i ett konstverk av kärlek och en tidlös påminnelse om en viktig dag. Ge inte bara en gåva, ge en skatt – ge en personlig doptavla som kommer att vara en evig påminnelse om den ofantliga kärlek och välsignelse som omringar varje nytt liv.

SKAPA DIN EGEN DOPTAVLA

Tilbake til bloggen